Nog een paar uur...
Door: anoukkoldenhof93
Blijf op de hoogte en volg Anouk
23 Januari 2012 | Nederland, Apeldoorn
Nu nog een paar uur te gaan voordat mijn avontuur gaat beginnen. Na een te gekke afscheidsparty waarbij iedereen zoveel moeite voor mij heeft gedaan ben ik er klaar voor! Lekker naar de pedicure geweest en ook mijn nageltjes zijn mooi gelakt en klaar voor de zon. Mijn koffers zijn gepakt en alles zit erin, veel foto's, lieve kaartjes en kadootjes van iedereen. Oja en niet te vergeten mijn studieboeken... daarvoor ga ik immers die kant op Hihi. Opa en Oma zijn net geweest om afscheid te nemen, wat zal ik ze gaan missen. Mijn broertje wil vanavond nog voor een laatste keer bij mij op de kamer slapen, hoe schattig!!! Ik sluit nu af en ga hopelijk lekker slapen in mijn bedje en het volgende bericht komt vanaf Aruba. See you later alligator.
23 Januari 2012 - 21:45
Michelle:
Mooi dat je een leuk afscheidsfeestje hebt gehad :). Spannend nog maar paar uurtjes! Hihi wat leuk van je broertje zeg :p. Ontzettend veel plezier en succes Noukkiiy! Ik hou je in de gaten ;). Xxx Michelle -
24 Januari 2012 - 06:34
Groep3b:
Lieve juf Anouk (manouk zoals mathijs zegt) Heel veel plezier en we missen je nu al -
24 Januari 2012 - 10:07
Oma & Opa:
Lieve schat,
Een heel goede vlucht.
We houden van je, liefs en kussen -
24 Januari 2012 - 16:35
Esther & Co:
Ha dappere dodo!
Je zit nu in de lucht! We denken aan je. We kijken uit naar de foto's..
Esther, Marco en de jongens. -
25 Januari 2012 - 05:25
Marieke:
Zonnestraaltje!!! :-)
Je bent er! hopelijk heb je een goeie vlucht gehad en lig je alvast op temperatuur te komen in je nieuwe arubaanse bedje...om misschien straks wel je heerlijke eerste duik te nemen!!
Dikke kus, ook voor Patrick en Sasha en veel plezier!!!