Nog 2 weken!! - Reisverslag uit Apeldoorn, Nederland van Anouk Koldenhof - WaarBenJij.nu Nog 2 weken!! - Reisverslag uit Apeldoorn, Nederland van Anouk Koldenhof - WaarBenJij.nu

Nog 2 weken!!

Door: anoukkoldenhof93

Blijf op de hoogte en volg Anouk

10 Januari 2012 | Nederland, Apeldoorn

Over precies 2 weken zit ik als het goed is al 7 uur en een kwartier in het vliegtuig. Dan moet ik nog 2 en een half uur als alles mee zit.

Voor hier is nu alles geregeld. Morgen mijn paspoort ophalen en mijn bewijs van goed gedrag heb ik nu ook binnen. Ze zeiden dat duurt waarschijnlijk wel minimaal 2 weken... maar ik ben natuurlijk zo braaf whaha ik kreeg hem al binnen een week thuis gestuurd XD.

Ik heb in de vakantie dus even mijn koffer in gepakt om te kijken of het allemaal ging passen. Niet dus Hihi er gaat nog een koffer mee. Dat vind ik niet erg want dan heb ik tenminste nog wat ruimte over voor als ik terug kom:D.

Ook mijn laatste dingen voor school zijn nu af. Helemaal blij mee!! Nu kan ik vrijdag mijn ontwikkelportfolio inleveren:)

• 10 Januari 2012 - 20:52

Ingrid:

Hoi Anouk, leuk om te lezen hoe je met de voorbereidingen bezig bent. Duurde het toch nog een week voor een bewijs van goed gedrag :) Je bent altijd zo lief toch? Wat ga je allemaal mee terug nemen in die 2e koffer? Super dat je alles keurig op tijd af hebt, petje af. Succes met de laatste loodjes. groetjes.

• 11 Januari 2012 - 20:00

Oom Eric Tante Mieke:

Ja nog even en dan vlieg je uit. Spannend of niet soms. Geniet maar van de voorpret. Wij zien elkaar als het goed is nog even na onze vakantie.

• 12 Januari 2012 - 19:00

Frits, Rianne & Co:

Hey lief nichtje,

Time flighs!! Nog even en dan is het echt zover!! Goed te lezen dat je alles al zover klaar hebt, nu nog even genieten van dit kikkerlandje en dan kan je avontuur beginnen! Voor die tijd komen wij natuurlijk eventjes langs!!
    Liefs van ons

• 13 Januari 2012 - 06:26

Chantal:

Hoi Anouk,
    Nou volgens mij komt het met jou hantalallemaal wel goed...als ik alles zo lees ben je goed voorbereid. Je bent ook stiekem al een beetje bezig hoe je straks zoveel mogelijk mee terug kan nemen ;-)
    Ik wil je heel veel succes wensen daar...

X Chantal