De reis - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van Anouk Koldenhof - WaarBenJij.nu De reis - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van Anouk Koldenhof - WaarBenJij.nu

De reis

Door: anoukkoldenhof93

Blijf op de hoogte en volg Anouk

25 Januari 2012 | Aruba, Oranjestad

Hoi Hoi,

Daar ben ik dan vanuit Aruba. Inmiddels zijn we alweer een dag verder... maar nu heb ik even rustig de tijd om jullie alles te vertellen;)

Zoals jullie weten ben ik gister vertrokken uit Nederland. Om kwart voor 7 ging de wekker. Voor de laatste keer lekker thuis gedoucht. En voor de laatste keer onze kat bowie lekker geknuffeld. Om 8 uur kwam Sharon heel lief mij thuis uitzwaaien. En toen was het toch echt tijd om te gaan.

Mijn paps, mams, Mike, Annet en Alice gingen mij uitzwaaien op Schiphol. Eenmaal op schiphol eerst mijn koffers laten sealen, want je weet maar nooit wat ze nog in je koffer stoppen XD. Nadat gedaan te hebben kon ik mijn koffers gaan droppen. Alles op schiphol is nu zelf servers best appart maarja. Toen ook dat gedaan was zijn we gezellig nog wat met elkaar gaan drinken! Na dat uurtje was het toch echt tijd om afscheid te nemen. Het afscheid nemen viel me zwaar... nu als ik er weer over denk komen de tranen bijna weer. Maarja na het afscheid kon ik door de paspoortcontrole, zegt die man "gaat het? Je gaat vast voor een langere tijd weg." Het enige wat ik kon kon doen was knikken Hihi maarja hij begreep het gelukkkig. Mijn gate was lekker dichtbij:D Vervolgens moest ik natuurlijk door de doanne, wat een gedoe zeg... al je elektronica moet je uit je handbagage halen om het vervolgens later er weer allemaal in te stoppen. Maar ook dat is allemaal goed gekomen;) Ik moest nog een half uurtje wachten voordat we gingen boarden maar die tijd vloog zo voorbij!

Eenmaal mijn stoel te hebben gevonden in het vliegtuig was ik klaar om te gaan. Er zat echt een leuk stel naast me dat helpt ook wel als je zolang moet vliegen;) In mijn handbagage hadden mijn paps, mams en mike nog stiekem kaartjes gestopt, die heb ik dan ook gelijk maar geopend hihi. Toen kwamen de tranen weer... maar de kaartjes waren vet lief! Voor de rest heb ik een prima reis gehad! Ik wilde wel gaan slapen maar dat is me niet gelukt. Er waren allemaal leuke films die je kon zien:) (allemaal nieuwe films die ook in de bios draaien) Tijdens de vlucht kreeg ik genoeg te eten. Van pizza, chocolade ijs, pasta, chocolade toetje, oude kaas met een klein broodje, nootjes, fruit enz. Na wat films, tv kijken, muziek luisteren, gezellig met mijn buren te hebben gepraat en genoeg te hebben gegeten en gedronken was ik op Aruba!

Op Aruba ging alles heel snel! Ik kwam het vliegtuig uit en kon gelijk doorlopen om mijn paspoort en visum te laten zien. Na wat vragen wat ik hier kwam doen mocht ik door lopen om mijn koffers op te halen. Die waren er ook vet snel. En buiten stonden mijn oom en nichtje mij al op te wachten. Leuk ze weer te zien:) Toen lekker naar het huis van mijn oom waar ik dus ook het komende half jaar vertoef;)

Toen we thuis waren ging ik me eerst omkleden, want phoe wat had ik het warm Hihi. Nadat gedaan te hebben gingen we even lekker zitten en kon ik het thuisfront even bellen dat alles goed was gegaan. Mijn oom begon vast met koken. Na het eten gingen we nog ergens even wat drinken. Ondertussen was het in Nederland natuurlijk al nacht. Dat merkte ik wel maar ik heb het netjes volg gehouden. Om 11 uur Arubaanse tijd waren we weer thuis. Dus in Nederland was het toen al 4 uur 's nachts.

Ik heb lekker geslapen half 9 Arubaanse tijd was ik wakker en heb ik op mijn gemak mijn koffers uitgepakt. Ik geloof dat we uiteindelijk rond 10 uur met ze alle buiten aan het ontbijt zaten. Erg vervelend zo bij het zwembad Hihi. Na het ontbijt heb ik lekker gedoucht en mijn bikini aangetroken, want we gingen gezellig naar het strand.

Op het strand ging ik eerst even met mijn oom en tante oefenen voor het beach tennissen. Want dit weekend heb ik al een toernooitje;) Het is wel even wennen want het is wel anders dan gewoon tennissen maar wel super leuk! Na sportief te zijn geweest op het warmste moment van de dag gingen we afkoelen in de zee:D Heerlijk en toen lekker in de zon liggen. Helaas kwam er niet veel later ook een beste regenbui maar toen gingen we maar wat eten. En toen we klaar waren met eten scheen de zon weer lekker.

Nu ben ik alweer 2 uur thuis en heb ik weer lekker gegeten. Vanaaf lekker niks doen denk ik en morgen weet ik nog niet precies wat ik ga doen. Ik denk even kijken hoe ik naar mijn stage ga komen, want dat is nog een behoorlijk eindje vanaf hier...

Nou dat was het dan weer voor even;)
Nu zijn jullie weer op de hoogte wat ik heb uitgespookt Hihi

Dikke Kus en zonnenstralen uit Aruba

• 26 Januari 2012 - 07:04

Annettepet:

Hey schat!
    Echt super leuk om zo te lezen wat je allemaal bezig houdt. Blijven doen! Heb ik toch nog het gevoel dat je een beetje bij ons bent hihi. Maar wat vervelend.. een regenbui.. op het strand.. hahaha.. Geniet er lekker van!! Dikke kus
    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

• 26 Januari 2012 - 08:17

Oom Eric Tante Mieke:

Hoi meis,
    Leuk om te horen dat alles is goed gegaan. Geniet volop van de komende tijd. Wij blijven je volgen.
    Liefs Ons

• 26 Januari 2012 - 08:29

Papa & Mama:

Hoi Pluis, en jij zegt dat je geen schrijver bent? Leuk om zo te volgen wat je hebt gedaan. Waar ben je naar het strand geweest? Bij Havana of bij Moomba beach? Succes het weekend bij het beachtennis toernooi. Het lijkt wel je gewone leventje in Apeldoorn. Have fun!!!!!!!!
    Dikke kus papa & mama.

• 26 Januari 2012 - 10:06

Oma @ Opa:

hartstikke leuk, net of we er zelf weer zijn. Ga gerust zo door.
    xxxxxxxx

• 26 Januari 2012 - 13:49

Anouk Koldenhof:

Hihi ik ga mijn best doen om zo te blijven schrijven XD

Ik ben naar moomba beach geweest, want daar is ook het beach tennis;)

Leuk dat jullie ook reageren:D

Dikke Kus

• 26 Januari 2012 - 18:46

Frits, Rianne & Co:

Hey noukie!
    Wat een avontuur al! Knap hoor, zo de reis te maken. En dan is het lekker om je familie te zien als je het vliegtuig "uitloopt".
    Geniet van de komende week en wen rustig aan de warmte en nieuwe omgeving!! We volgen je! Leuk!
    Dikke kus,
    Anique, Emiel, Frits en Rianne

• 27 Januari 2012 - 13:09

Ingrid:

Hoi Anouk,

Je hebt je best gedaan met het verslag. Wat een verhaal maar gelukkig is alles goed gegaan. Wel spannend zeker zo alleen op zo'n luchthaven. En ja die tranen horen er ook bij ik weet er alles van :). Je bent ook al fanatiek geweest lees ik en dat in die warmte. Beter als hier en je hoeft je schaatsen niet uit het vet te halen. Nou veel plezier, geniet nog even van je vrije dagen en vooral van dat heerlijke weer. Groetjes, ook van Geert en de kids

• 27 Januari 2012 - 15:54

Papa:

Hoi pluisje

Leuk versalg hoor, ik kijk alweer uit naar het vervolg
    liefs
    papa

• 28 Januari 2012 - 03:07

Carin Beenen:

Leuk om te lezen dat je reis goed is verlopen. Geniet van de vrije dagen die je nog hebt voordat je start met werken. We blijven je volgen hoor!!

Edwin Carin en kids

• 28 Januari 2012 - 15:11

Michelle:

Ohhh wat klinkt dat lekker zeg meisje! Ja 9u vliegen is ni niks heej ;). Succes en heeeeel veel plezier Noukkiiy :D. "I keep following you" Hihi! Xxxx Michelle

• 28 Januari 2012 - 20:03

Ronald, Marieke Tim:

wat leuk om te horen (lezen) dat alles is goedgegaan en dat je het naar je zin hebt. Geniet van je vrijen dagen.
    Wij zijn stiekum toch een beetje jaloers na het lezen van je verslag. veel liefs uit oud beijerland

• 29 Januari 2012 - 08:41

Oom Piet En Tante Ja:

hallo anoek wat leuk die verslagjes.
    geniet van de tijd op Aruba.
    dikke kus en knuffel.
    en tot de volgennde berichtjes.

• 30 Januari 2012 - 10:42

Sandra:

Hoi Anouk,

Fijn om te lezen dat alles tot nu toe meezit. Hoe is je beachtennis toernooi verlopen?? Is er wel concurrentie voor je of gaat het je te gemakkelijk af (met al je tennis ervaring uit dit koude kikkerlandje).Op dit moment is het koud en valt er wat lichte sneeuw. Het blijft een raar idee, jij in je bikini en wij in ons dikke sneeuwpak en snowboots. Geniet ervan, we volgen jou verslagen en passen goed op je vader, moeder en Mike!!!! Dikke knuffel van ons, Rob, Sandra, Roy en Sven

• 30 Januari 2012 - 18:51

Anouk Koldenhof:

@ Sandra, Hihi de plannen werden gewijzigd;) Ik ging naar de carnaval met mijn nichtje. Nu moet ik morgen competitie spelen. Nou ik mag blij wezen als ik ga winnen. Beach tennis is heel anders. Het gaat me wel goed af maar ze zijn er hier erg goed in. Gelukkig heb je ook hier verschillende categorieën;)
    Raar is dat hé;) ik vind het hier wel prima in mijn korte broeken en t-shirts! Hihi fijn om te horen!!
    liefs.x